Lähtö Paluu Reitti Hinta
16.7.2021 18.7.2021 Nokia-Tesoma-Tampere-Hämeenlinna 215 €/hlö 2-hh

 

Pohjoisen Euroopan yhdessa vanhimmassa yliopistokaupungissa Tartossa on runsaasti museoita (esimerkiksi Viron kansallismuseo) ja sykkivä yöelämä. Saapuessasi Tarttoon sinut ottaa klassisismin raatihuoneentorilla vastaan suutelevien opiskelijoiden patsas, jonka läheltä löytyy museoita, kahviloita ja Toomemäen ympärille levittäytyvä puisto.

Tartto on hyvin tiivis kaupunki, sillä suurin osa nähtävyyksistä, ravintoloista ja yöelämästä keskittyy kahden kadun varrelle. Tartto on Viron toiseksi suurin kaupunki ja luovan ja tieteellisen kulttuurin keskus, joten sieltä löytyy aina kiinnostavia tapahtumia teatteriesityksistä konsertteihin ja festivaaleihin.

1. päivä

Henkilökohtainen lähtöaika ja -paikka ilmoitetaan aina laskussa.                                                                                                                                     Klo lo 10:30 lähdemme Tallinkin Megastar Helsingin länsiterminaali 2 kohti Tallinnaa.

Bussi on kätevästi koko ajan mukana ja matkatavaranne saavat olla bussissa laivamatkankin ajan.                                                                             Laivalta löydät myös tasokkaat ruokapaikat ja tax free -kaupat. Laivamatka on kansipaikoin, mutta halutessasi voit varata hytin tai ruokailut meidän kauttamme.

Tallinnaan saavumme klo 12.30. Jatkamme välittömästi kohti Tarttoa. Perillä majoitutaan hotelli Dorpatiin.

Hotellilla kampaamo ja kauneushoitola ja Tarton tori hotellin läheisyydessä. Huoneissa ilmastointi.

2.päivä

Aamiainen hotellilla.

Kaupunkikierros oppaamme kanssa. Kierroksen aikan kuulet ja näet Tarton parhaat paikat.                                                                                     Kierros päättyy oppaamme Reetin kotigallerian upeaan näyttelyyn.

Loppupäivän Hansapäivien runsas tapahtuma-alue vie sinut mennessään Keskiaika tunnelmaan.

3. päivä

Aamiainen hotellilla. Huoneiden luovutuksen jälkeen lähdetään kohti Tallinnaa.

Tallinnassa voi tehdä vielä ostoksia ennen laivan lähtöä. Bussin siirtyessä laivaukseen ostokset ja muutkin matkatavarat seuraavat bussin mukana mukavasti laivaan suljettuihin laukkuihin/kasseihin pakattuna ja nimellä varustettuna.                                                                                              Bussin kuljetuskapasiteetista johtuen enimmäissuositusmäärä on 40 kg/hlö.                                                                                                           Savukkeet ja tupakkatuotteet pitää viedä käsimatkatavaroissa henkilökohtaisesti tullin läpi.

Matkustajien olisi hyvä olla laivassa puoli tuntia ennen lähtöä. Tallinki Megastar suuntaa Tallinnasta kohti Helsinkiä klo 16:30 ja perille saavumme klo 18.30. Laivasta poistuttuasi löydät tutun bussin  parkkialueelta.

Hintaan 215 € sisältyy/hlö

  • bussimatkat nykyaikaisella turistibussilla
  • laivamatkat kansipaikoin Tallinkin laivoilla
  • hotelliyöt kahden hengen huoneessa hotelli Dorpat
  • aamiainen hotelliaamuina
  • kaupunkikierros 17.7 ja taidenäyttely a`la Reet Kalamees
  • Hansapäivien runsas ohjelma
  • bussi on mukana koko matkan ajan, joten esimerkiksi tuliaiset kulkevat erittäin kätevästi kotipysäkille asti

Meidän kauttamme saat myös hyttivaraukset ja ruokailut laivamatkoille.

                                          TULOSSA; 6.-8.8.2021 Tartto Ruoka- ja Viinifestivaalit