Lähtö Paluu Reitti Hinta
10.08.2021 12.08.2021 Nokia-Tesoma-Tampere-Hervanta-Toijala 245 €/hlö 2-hh
01.09.2021 03.09.2021 Nokia-Tesoma-Tampere-Kaukajärvi-Kangasala-Pälkäne alk. 175 €/hlö 2-hh
28.09.2021  30.09.2021 Nokia-Tesoma-Tampere-Hämeenlinna          189 €/hlö 2-hh
19.10.2021 21.102021 Nokia-Tesoma-Tampere-Toijala-Hämeenlinna alk. 175 €/hlö 2-hh
05.11.2021 07.11.2021 Nokia-Tesoma-Tampere-Toijala-Hämeenlinna 199 €/hlö 2-hh

 

1. päivä

Henkilökohtainen lähtöaika ja -paikka ilmoitetaan aina laskussa.

Klo 10:30 lähdemme Tallinkin MegaStarilla  Helsingin Länsiterminaalista kohti Tallinnaa.

Bussi on kätevästi koko ajan mukana ja matkatavaranne saavat olla bussissa laivamatkankin ajan. Laivalla voit nauttia tasokkaiden ravintoloiden antimista, tutustua laivan merimarketin tuotevalikoimaan.

Tallinnaan saavumme klo 12:30.

Majoittuminen uudistettuun Nordic Hotel Forumiin ****.

2. päivä.

Aamun voit halutessasi aloittaa virkistävällä saunahetkellä.

Buffet aamiainen.

Omaa aikaa katsella kaunista Tallinnaa ja Rotemannin uudistettua aluetta.

3. päivä

Saunaosasto ja aamiaisbuffet ovat jälleen avoinna klo 07:00 alkaen.

Huoneiden luovutus ja ostoksilla SuperAlkossa.

Bussin kuljetuskapasiteetista johtuen enimmäissuositusmäärä on 40 kg/henkilö.

Ostokset ja muutkin matkatavarat seuraavat bussin mukana mukavasti laivaan suljettuihin kasseihin/laukkuihin pakattuna ja nimellä varustettuna. Savukkeet ja tupakkatuotteet pitää viedä käsimatkatavaroissa henkilökohtaisesti tullin läpi.

Matkustajien olisi hyvä olla laivassa puoli tuntia ennen lähtöä.

Tallinkin MegaStar lähtee Tallinnsta klo 13.30 ja saapuu Länsiterminaaliin klo 15.30

Laivasta poistuttuasi löydät tutun bussin parkkialueelta.

Hintaan sisältyy/hlö

  • bussimatkat nykyaikaisella turistibussilla
  • laivamatkat kansipaikoin Tallinkin MegaStar
  • hotelliyöt kahden hengen huoneessa ****
  • buffetaamiaiset
  • spa osaston vapaa käyttö aukioloaikoina Nordic Forumissa
  • bussi on mukana koko matkan ajan, joten esimerkiksi tuliaiset kulkevat erittäin kätevästi kotipysäkille asti suljettuihin laukkuihin/kasseihin pakattuna.

1-hh lisä 80 €

Meidän kauttamme saat myös hyttivaraukset ja ruokailut laivamatkoille.

Nordic Hotel Forum avaa ovensa uudelleen 2. elokuuta

Tallinnan ydinkeskustassa sijaitseva neljän tähden superior-hotelli Nordic Hotel Forum teki alan viime vuosien suurimpia investointeja 12,5 miljoonan euron arvosta. Mittavien kunnostustöiden ansiosta hotellin kaikki 258 huonetta ovat saaneet uuden ilmeen ja hotellin rentoutuskeskuksen laajennuksena valmistui nykyaikainen kuntosali. Hotellin pohjakerroksessa on nyt kaksi ravintolaa – ravintola Noho, jolla on ainutlaatuinen japandilaistyylinen konsepti, sekä aamiaisravintola Nomel, joka toimii myös juhlatilana.

Uusia virustorjuntaratkaisuja ja lisää huoneita perheille

Nordic Hotel Forumin johtajan Feliks Mägusin mukaan koko talo remontoitiin täysin vuoden aikana, ja siihen asennettiin erilaisia virustorjunta- ja kontaktittomia ratkaisuja sekä muutettiin yleistä hotellikonseptia ”Ennustamme, että perhematkailu elpyy nopeammin kuin liikematkailu, minkä vuoksi rakensimme huoneita suuremmiksi ja perheille sopiviksi. On todennäköistä, että lennot ovat harvinaisempia pitkällä aikavälillä ja liikematkailu yhdistyy yhä enemmän henkilökohtaisiin lomiin, minkä vuoksi monet huoneet on nyt sisustettu erityisesti pidempää oleskelua huomioon ottaen”.

Hotellin ilmanvaihto ja muut tekniset järjestelmät rakennettiin kokonaan uudelleen vastaamaan viruksen jälkeisen maailman toiveita. Nordic Hotel Forum on ensimmäinen hotelli Virossa, jolla on virustorjuntalaitteet kaikkialla talossa. ”Esimerkiksi konferenssikeskuksessa on suomalaisen Genanon laitteet, jotka poistavat ilmasta nanohiukkaset, bakteerit ja virukset. Hotellin kokouskeskuksen vieraille tarjoamme myös virolaisen Respiray-yhtiön ilmanpuhdistimia, jotka puhdistavat 99 prosenttia sisäänhengitetystä ilmasta UV-säteilyllä”, Mägus kertoi.

Hotellipäällikön mukaan korjaus keskittyi myös moderneihin kontaktittomiin ratkaisuihin. ”Esimerkiksi kontaktiton sisäänkirjautuminen, huoneiden ovien avaaminen älylaitteilla ja hotellilaskun maksaminen digitaalisesti”, Mägus kertoi.

Hotellin uudessa sisustuksessa on paljon virolaisten suunnittelijoiden huonekaluja, sisustusarkkitehteina toimivat Kaire Kemp-Tišler ja Ea Andla (sisustussuunnitteluyritys Artaku) ja rakennustyöt suoritti Merko-yritys.