Lähtö Paluu Reitti Hinta
17.8.2021 20.8.2021  355 €/hlö 2-hh
1. päivä

Matka alkaa aamuvarhaisella  kohti Helsinkiä.

Klo 10:30 lähdemme Tallinkin laivalla Helsingistä kohti Tallinnaa. Bussi on kätevästi koko ajan mukana ja matkatavaranne saavat olla bussissa laivamatkankin ajan.  Laivalta löydät myös tasokkaat ruokapaikat ja tax free -kaupat.                                                                                             Laivamatka on kansipaikoin, mutta halutessasi voit varata hytin tai ruokailut meidän kauttamme. Laiva saapuu Tallinnaan klo 12.30 ja jatkamme välittömästi kohti Pärnua, jossa pidämme pienen tauon. Jatkamme Riikaan ja majoitumme keskustahotelli Radisson Blu Latjivan standard huoneisiin.

2. päivä

Buffet aamiainen. Aamiaisen jälkeen lähtö Rumbulan joukkohaudan- ja Salaspilsin keskitysleirin muistomerkeille.

3. päivä

Buffet aamiainen. Aamiaisen jälkeen retki Ligatnen ydinpommisuojaan, joka rakennettiin kylmän sodan aikaan Siguldan laaksoon.

4. päivä

Buffet aamiainen.

Huoneiden luovutus ja matkalla poikkeamme ostoksilla SuperAlkon rajakaupassa. Pärnussa tauko Kaubamajakaksessa.

Bussin siirtyessä laivaukseen klo 15.30 ostokset ja muutkin matkatavarat seuraavat bussin mukana mukavasti laivaan suljettuihin laukkuihin/kasseihin pakattuna ja nimellä varustettuna. Bussin kuljetuskapasiteetista johtuen enimmäissuositusmäärä on 40 kg/hlö.                                                              Savukkeet ja tupakkatuotteet pitää viedä käsimatkatavaroissa henkilökohtaisesti tullin läpi.

Matkustajien olisi hyvä olla laivassa puoli tuntia ennen lähtöä. Tallinki Megastar suuntaa Tallinnasta kohti Helsinkiä klo 16:30 ja perille saavumme klo 18.30. Laivasta poistuttuasi löydät tutun bussin  parkkialueelta.

Hintaan 355 €/hlö sisältyy

  • bussimatkat turistibussilla
  • laivamatkat kansipaikoin Tallinkin laivoilla
  • hotelliyöt kahden hengen huoneessa Radisson Blu Latvija standard huone
  • buffetaamiainen hotelliaamuina
  • 18.8 Rumbulan ja Salaspilsin kohteet
  • 19.8 Ligatnen ydinpommisuoja ja opas mukana
  • paluupäivänä SuperAlkossa käynti
  • bussi on mukana koko matkan ajan, joten esimerkiksi tuliaiset kulkevat erittäin kätevästi kotipysäkille asti suljettuihin laukkuihin/kasseihin pakattuna ja nimellä varustettuna.

1-hh lisä 120 €

Meidän kauttamme saat myös hyttivaraukset ja ruokailut laivamatkoille.