Autoonnouspaikka ja aika laskussa!

Hyvän ruoan ja palvelun lisäksi Punaiset laivat tunnetaan laatuviihteestään. Viking Glorylla sädehtivät viihdetaivaan kirkkaimmat tähdet.

Ajankohtaisia live-artisteja, laadukasta tunnelmamusiikkia, hauskoja tapahtumia ja tuoreita viihdeteemoja – laatuviihde kuuluu aina matkasi hintaan. Viking Glory viihdyttää aikaisille aamutunneille saakka, mutta laivalla voi yhtä lailla nauttia saariston rauhasta, jos sitä on tullut etsimään.

Miltä kuulostaisi moderni olohuone, jossa voi istahtaa mukavaan nojatuoliin ja suunnata katseensa horisonttiin? Pian se on mahdollista. Olipa aikainen aamupäivä tai myöhäinen ilta, nautitaan Vista Clubissa viihtyisästä lounge-tunnelmasta. Pyöreä baari tarjoilee juomia erikoiskahveista pienpanimo-oluihin. Suurella esiintymislavalla tapahtuu kaikkina kellonaikoina. Sisustuksessa ja värimaailmassa toistuvat saaristoaiheet, majakoiden ryhdikkyys ja ruovikkojen pehmeät sävyt. Meri ja luonto tulevat täällä lähelle. Vista Clubin erikoisuuksiin kuuluvat kattoon asti kaartuvat suuret panoraamaikkunat ja kaistale lasilattiaa, jonka läpi avautuu huimaava näkymä alas aalloille. Mutta miksi juuri nimi ”Vista”? Mielestämme se kuvaa tätä ainutlaatuista tilaa hienosti, tarkoittaahan vista-sana latinaksi näköalaa!

Hinnat 27.-28.4.2022  Laivalla esiintyy 27.4 Anneli Mattila

Seaside hytti kahdelle 75 €/hlö, kolmelle 65 €/hlö, neljälle 60 €/hlö

Inside hytti kahdelle 69 €/hlö, kolmelle 65 €/hlö, neljälle 59 €/hlö

Lisämaksusta aamiainen 12 €/hlö, buffet päivällinen 33 €/hlö