Lähtö Paluu Reitti Hinta
 
11.12.2021 12.12.2021 Nokia-Tesoma-Tampere-Kangasala-Pälkäne-Hämeenlinna 165 €/hlö 2-hh
 

1. päivä

Henkilökohtainen lähtöaika ja -paikka ilmoitetaan aina laskussa.

Klo 10:30 lähdemme Tallinkin MegaStarilla Länsiterminaalista kohti Tallinnaa.

Bussi on kätevästi koko ajan mukana ja matkatavaranne saavat olla bussissa laivamatkankin ajan. Laivalta löydät myös tasokkaat ruokapaikat ja tax free -kaupat. Laivamatka on kansipaikoin, mutta halutessasi voit varata hytin tai ruokailut meidän kauttamme.

Laiva saapuu Tallinnaan klo 12.30

Majoittuminen Nordic Hotel Forumin uusittuihin huoneisiin.****.

2. päivä

Aamusauna  ja aamiaisbuffet ovat avoinna klo 07:00 alkaen.

Huoneiden luovutus ja lähtö hotellilta.

SuperAlkossa ja Nautican ostoskeskuksessa ostoksilla.

Bussi laivaukseen klo 12.30

Bussin kuljetuskapasiteetista johtuen enimmäissuositusmäärä tuliaisille on 40 kg/henkilö. Matkatavarat kulkevat paluussa bussin kyydissä suljettuihin kasseihin/laukkuihin pakattuna nimellä varustettuna.

Savukkeet ja tupakkatuotteet pitää viedä käsimatkatavaroissa henkilökohtaisesti tullin läpi.

Matkustajien olisi hyvä olla laivassa puoli tuntia ennen lähtöä. Tallinkin MegaStar laiva  suuntaa Tallinnasta kohti Helsinkiä klo 13:30 ja perille saavumme klo 15:30.

Laivasta poistuttuasi löydät tutun bussin parkkipaikalta.

Hintaan   sisältyy €/hlö

  • bussimatkat turistibussilla
  • laivamatkat kansipaikoin Tallinkin laivoilla
  • hotelliyö kahden hengen huoneessa Nordic Hotel Forum  ****
  • buffetaamiainen
  • SuperAlkossa käynti
  • bussi on mukana koko matkan ajan, joten esimerkiksi tuliaiset kulkevat erittäin kätevästi kotipysäkille asti

1-hh lisä 40 €

Meidän kauttamme saat myös hyttivaraukset ja ruokailut laivamatkoille.

Nordic Hotel Forum avaa ovensa uudelleen 2. elokuuta

Tallinnan ydinkeskustassa sijaitseva neljän tähden superior-hotelli Nordic Hotel Forum teki alan viime vuosien suurimpia investointeja 12,5 miljoonan euron arvosta. Mittavien kunnostustöiden ansiosta hotellin kaikki 258 huonetta ovat saaneet uuden ilmeen ja hotellin rentoutuskeskuksen laajennuksena valmistui nykyaikainen kuntosali. Hotellin pohjakerroksessa on nyt kaksi ravintolaa – ravintola Noho, jolla on ainutlaatuinen japandilaistyylinen konsepti, sekä aamiaisravintola Nomel, joka toimii myös juhlatilana.

Uusia virustorjuntaratkaisuja ja lisää huoneita perheille

Nordic Hotel Forumin johtajan Feliks Mägusin mukaan koko talo remontoitiin täysin vuoden aikana, ja siihen asennettiin erilaisia virustorjunta- ja kontaktittomia ratkaisuja sekä muutettiin yleistä hotellikonseptia ”Ennustamme, että perhematkailu elpyy nopeammin kuin liikematkailu, minkä vuoksi rakensimme huoneita suuremmiksi ja perheille sopiviksi. On todennäköistä, että lennot ovat harvinaisempia pitkällä aikavälillä ja liikematkailu yhdistyy yhä enemmän henkilökohtaisiin lomiin, minkä vuoksi monet huoneet on nyt sisustettu erityisesti pidempää oleskelua huomioon ottaen”.

Hotellin ilmanvaihto ja muut tekniset järjestelmät rakennettiin kokonaan uudelleen vastaamaan viruksen jälkeisen maailman toiveita. Nordic Hotel Forum on ensimmäinen hotelli Virossa, jolla on virustorjuntalaitteet kaikkialla talossa. ”Esimerkiksi konferenssikeskuksessa on suomalaisen Genanon laitteet, jotka poistavat ilmasta nanohiukkaset, bakteerit ja virukset. Hotellin kokouskeskuksen vieraille tarjoamme myös virolaisen Respiray-yhtiön ilmanpuhdistimia, jotka puhdistavat 99 prosenttia sisäänhengitetystä ilmasta UV-säteilyllä”, Mägus kertoi.

Hotellipäällikön mukaan korjaus keskittyi myös moderneihin kontaktittomiin ratkaisuihin. ”Esimerkiksi kontaktiton sisäänkirjautuminen, huoneiden ovien avaaminen älylaitteilla ja hotellilaskun maksaminen digitaalisesti”, Mägus kertoi.

Hotellin uudessa sisustuksessa on paljon virolaisten suunnittelijoiden huonekaluja, sisustusarkkitehteina toimivat Kaire Kemp-Tišler ja Ea Andla (sisustussuunnitteluyritys Artaku) ja rakennustyöt suoritti Merko-yritys.