Lähtö Paluu Reitti Hinta
23.7.2021 23.7.2021 Nokia-Tesoma-Tampere 30 €/hlö

PÄIVÄRETKI RAUMALLE PITSIVIIKOLLA 23.7.2021

 

RAUMA – Kaupunkielämää vuodesta 1442

Rauma on kimaltelevan meren ja kahden maailmanperintökohteen kaupunki. Yhtä aikaa vanha ja uusi, sekä ennen kaikkea omaperäinen Rauma on kaikin puolin matkailijoiden mielikohde. Rauman omaleimainen tunnelma piilee monimuotoisuudessa – yhdistelmässä historian eri kerroksia ja nykyaikaa.

Raumalla sijaitsee kaksi Suomen kaikkiaan seitsemästä UNESCOn maailmanperintökohteesta: ihastuttava puutalokaupunginosa Vanha Rauma ja Sammallahdenmäen pronssikautinen hautaröykkiöalue. Aitoa tunnelmaa henkivän merikaupungin edustalla levittäytyy monimuotoinen saaristo upeine saaristokohteineen. Leppoisan merituulen raikkaus ja aaltojen liplatus saavat mielen rentoutumaan unohtumattomalla merimatkalla Rauman saaristossa.

Luonnikkaan raumalaisen omaperäisyyden vahvin ilmentymä on oma rauman giäl. Niinpä meren, kulttuurin ja tapahtumien kaupunki toivottaakin vieraansa persoonallisesti tervetulleeksi: ol niingon gotonas!

 

Raumalle saavuttuamme teemme bussi- ja kävelykierroksen kaupunkioppaan kanssa, tutustuen lähemmin Raumaan.

Oppaalta saamme hyviä vinkkejä Pitsiviikon kohteisiin ja parhaisiin kahvi- ja ruokapaikkoihin.

Kierroksen jälkeen vapaata aikaa ihastella Rauman Vanhankaupungin Pitsiviikon tarjontaa ja itseään Rauman Vanhaa kaupunkia.

Hintaan sisältyy;

  • bussimatkat nykyaikaisella turistibussilla
  • kaupunkikierros opastettuna