Lähdetään risteilylle!

Tervetuloa mukaan Tilausliikenne Tuovisen järjestämille tilausmatkoille ja risteilemään Itämeren aalloille!

Kysy rohkeasti lisätietoja ja muita ajankohtia – järjestämme jatkuvasti erilaisia räätälöityjä risteily- ja päivämatkoja. Kaikki matkamme sisältävät bussikuljetuksen Tampereen seudulta suoraan satamaan, ja kyytiin voit hypätä matkan varrelta sinulle sopivalta pysäkiltä.

Henkilökohtainen noutopaikka ja -aika vahvistettu laskussa!

Risteily Turusta Tukholmaan

Viking Line Glory viihderisteily 23h (Turku–Maarianhamina–Tukholma)
31.5.-1.6.2022 (aamulähtö)
Seaside hytti kahdelle: 69 €/hlö, kolmelle 60 € tai neljälle 55 €/hlö

Lisämaksusta aamiainen 12 €/hlö, lounas 24 €, buffet päivällinen 33 €/hlö


Viking Glorylla sädehtivät viihdetaivaan kirkkaimmat tähdet

Hyvän ruoan ja palvelun lisäksi punaiset laivat tunnetaan laatuviihteestään.

Ajankohtaisia live-artisteja, laadukasta tunnelmamusiikkia, hauskoja tapahtumia ja tuoreita viihdeteemoja – laatuviihde kuuluu aina matkasi hintaan. Viking Glory viihdyttää aikaisille aamutunneille saakka, mutta laivalla voi yhtä lailla nauttia saariston rauhasta, jos sitä on tullut etsimään.

Miltä kuulostaisi moderni olohuone, jossa voi istahtaa mukavaan nojatuoliin ja suunnata katseensa horisonttiin? Pian se on mahdollista. Olipa aikainen aamupäivä tai myöhäinen ilta, nautitaan Vista Clubissa viihtyisästä lounge-tunnelmasta.

Pyöreä baari tarjoilee juomia erikoiskahveista pienpanimo-oluihin. Suurella esiintymislavalla tapahtuu kaikkina kellonaikoina.

Sisustuksessa ja värimaailmassa toistuvat saaristoaiheet, majakoiden ryhdikkyys ja ruovikkojen pehmeät sävyt. Meri ja luonto tulevat täällä lähelle.

Vista Clubin erikoisuuksiin kuuluvat kattoon asti kaartuvat suuret panoraamaikkunat ja kaistale lasilattiaa, jonka läpi avautuu huimaava näkymä alas aalloille. Mutta miksi juuri nimi ”Vista”?

Mielestämme se kuvaa tätä ainutlaatuista tilaa hienosti, tarkoittaahan vista-sana latinaksi näköalaa!