Mielensä pahoittaja ”mussikaali”

Ajatus ajan ja elämän rajallisuudesta levähtää vasten Mielensäpahoittajan kasvoja, kun tämän emäntä joutuu hoivakotiin. Elämän päättymiseen valmistautuminen kirvoittaa ilmoille joukon muistoja. Niiden mukana matkustetaan Mielensäpahoittajan nuoruusvuosiin ja päästään tämän elämän käänteentekevien kohtausten äärelle.

Menneisyyden muisteloissa Mielensäpahoittajan kanssa elämää tutkivat ja kokevat hänen nuori emäntänsä sekä paras ystävä Yrjänä. Nykyhetkessä ruuvia kiristävät Mielensäpahoittajan poika, miniä ja teknologia. Varsinkin ne pahuksen ATK-laitteet.

Tuomas Kyrön riveihin ja rivienväleihin pohjautuen teoksen ovat dramatisoineet Heikki Sankari ja Kimmo Virtanen. Mielensä pahoittamisen uhallakin tässä esityksessä tanssitaan ja lauletaan Lauri Schrekin sovittamia tuttuja hittejä eri vuosikymmeniltä. Lisäksi kuullaan kokonaan uutta, Mielensäpahoittajaa varten sävellettyä musiikkia.

 

Henkilökohtainen lähtöaika ja paikka laskussa.

Hintaan 79 € /hlö  sisältyy;

  • bussimatkat
  • ruokailu ravintola Aitiopaikka
  • teatterilippu

Ulkomaan matkoilla mukana tulee olla voimassa oleva passi, tai poliisiviranomaisen myöntämä henkilöllisyystodistus. Matkoillamme noudatamme yleisiä valmismatkaehtoja sekä Tilausliikenne V-H Tuovinen Oy:n erityisehtoja. Ryhmämatkoilla ei ole peruutusturvaa esim. sairastapauksissa.