1. päivä (750km) 4.8.2017

Tallinkin Star lähtee Helsingistä klo 7.30. Laivalla nautimme aamiaisen.

Tallinnan saavuttua alkaa bussimatka Via Balticiä pitkin Viron ja Latvian halki Liettuaan Kaunasin kaupunkiin, jossa yöpyminen. Oppaanamme Gert Kase.  Lounas matkalla Ainažissa. Majoittuminen hotelli Santakos ****.

 

2.päivä (480 km) 05.08.2017

Aamiaisen jälkeen jatkamme bussimatkaa Liettuan halki Puolan rajalle ja sieltä eteenpäin Lodžiin jossa yöpyminen hotelli Andels ****. Lounas matkalla Lomzassa.

 

3.päivä (540 km) 06.08.2017

Aamiaisen jälkeen bussimatka Puolan halki jatkuu. Lounaan syömme matkalla Liberecissa ja Illaksi tulemme Prahaan. Majoittuminen hotelliin ja illallinen

 

4.päivä 07.08.2017

Aamiaisen jälkeen kävelykierros Prahassa. Aloitamme ylhäältä Hradčanyn linnasta, jatkamme Kuninkaanlinnan ja Pyhän Vituksen katedraalin kautta Kultaiselle kujalle ja sieltä laskeudumme Kaarlen sillalle. Jatkamme Raatihuoneen torille ihailemaan sen kelloa. Sen jälkeen katsomme vielä muita Stare Meston kaupunginosan paikkoja. Lounaan syömme kaupungilla ja iltapäivällä vapaata. Yöpyminen Prahassa  3 yötä Embassy hotelli **** .

 

5. päivä (240 km) 08.08.2017

Aamiaisen jälkeen teemme retken Karlsteijniin ja Plzeniin. Karlsteijnissa on keskiaikainen linna ja hyvät ostosmahdollisuudet. Sieltä jatkamme Plzeniin, jossa teemme tutustumiskierroksen Pilsner Urquell olutpanimolla ja syömme lounaan sekä maistelemme olutta paikallisessa oluttuvassa.  Yöpyminen Prahassa.

 

6. päivä (250 km) 09.08.2017

Aamiaisen jälkeen lähdemme retkelle kylpyläkaupunkiin Karlovy Varyyn (Karlsbad). Kaupunki on muodostunut kuumavesilähteille ja on täynnä kauniita taloja sekä lähteille rakennettuja pylväikköjä, jossa kivennäisvettä nautitaan.
Tutustumiskäynti Becherin ja Moser museoissa. Lounas. Illaksi palaamme Prahaan. Illallinen Prahassa.

 

7.päivä (620 km)10.08.2017

Aamiaisen jälkeen aloitamme paluumatkan ja ajamme Varsovaan, jossa yöpyminen hotelli Polonia Palace ****. Lounaan syömme matkalla Wrozlawissa.

 

8.päivä (640 km) 11.08.2017

Aamiaisen jälkeen ajamme Puolan rajalle ja sieltä Liettuan ja Latvian halki Riikaan, jossa yöpyminen Radisson Blu hotelli Latvia ****. Myöhäinen Lounas matkalla Kaunasissa.

 

9. päivä (310 km) 12.08.2017

Aamiaisen jälkeen bussimatka Tallinnaan. Tallinkin Megastar lähtee Tallinnasta klo 19.30 ja saapuminen Helsinkiin klo 21.30.

 

HINTAAN   €/hlö SISÄLTYY:

* bussimatkat nykyaikaisella turistibussilla

* laivamatkat kansipaikoin Tallinkin laivoilla

* aamiainen menossa laivalla

* majoitus 1 yö Kaunasissa hotelli Santakos **** 2-hh

* majoitus 1 yö Lodsissa hotelli Andels **** 2-hh

* majoitus 4 yötä Prahassa hotelli Embassy **** 2-hh

* majoitus 1 yö Varsovassa hotelli Polonia Palace **** 2-hh

* majoitus 1 yö Riiassa Radisson Blu hotel Laltvia **** 2-hh

* 8 lounasta ja 2 illallista

* paikallisen suomea puhuvan oppaan palvelut Prahassa, Karlsteijnin ja Karlovy Varyn retken aikana

* sisäänpääsymaksut; Prahan linna, Karlstejnin Linna, Pilsen olutpanimo, Becker museo Karlovy Varyssa, Moser museo Karlovy Varyssa

* suomea puhuvan oppaan palvelut Tallinnasta-Tallinnaan Gert  Kase

 

 

 

Ulkomaan matkoilla mukana tulee olla voimassa oleva passi, tai poliisiviranomaisen myöntämä henkilöllisyystodistus. Matkoillamme noudatamme yleisiä valmismatkaehtoja sekä Tilausliikenne V-H Tuovinen Oy:n erityisehtoja. Ryhmämatkoilla ei ole peruutusturvaa esim. sairastapauksissa.