Päivämäärät ja reitti

Lähtö Paluu Reitti Hinta
28.12.2018 28.12.2018 Nokia-Tampere-Hervanta väh 4 lähtijää 40 €/hlö
18.12.2018 18.12.2018 Nokia-Tesoma-Tampere-Lempäälä-Toijala 40 €/hlö
5.2.2019 5.2.2019 Nokia-Tesoma-Tampere-Kangasala-Pälkäne 40 €/hlö
19.2.2019 19.2.2019 Nokia-Tampere 40 €/hlö
Matka alkaa aamuvarhaisella Nokialta. Reitti kulkee Tampereelta Kangasalan, Hervannan tai Valkeakosken kautta Helsinkiin.

Klo 10:30 lähdemme Viking Line XPRS:llä Helsingin Katajanokalta kohti Tallinnaa. Bussi on kätevästi koko ajan mukana ja matkatavaranne saavat olla bussissa laivamatkankin ajan. Laivalla on meno- ja paluumatkalla tarjolla risteilyohjelmaa. Laivalta löydät  tax free -kaupat. Laivamatka on kansipaikoin, mutta halutessasi voit varata hytin.

Tallinnaan saavumme klo 13:00. Saunajuomat, kuohuvat, viinit ja muut virkokkeet löytyvät heti SuperAlkon kattavista valikoimista. Bussin kuljetuskapasiteetista johtuen enimmäissuositusmäärä on 50 kg/henkilö. SuperAlkon jälkeen poikkeamme uuteen Nautican ostoskeskukseen. Satamassa on vielä hetki aikaa käydä esimerkiksi SadaMarketissa.

Klo 16:00 asti on aikaa tuoda ostoksia autolle, jolloin bussi siirtyy laivaukseen.Tässä vaiheessa ostokset ja muutkin matkatavarat seuraavat bussin mukana mukavasti laivaan suljettuihin kasseihin/laukkuihin pakattuna. Savukkeet ja tupakkatuotteet pitää viedä käsimatkatavaroissa henkilökohtaisesti tullin läpi.

Matkustajien olisi hyvä olla laivassa puoli tuntia ennen lähtöä. Viking Line XPRS suuntaa Tallinnasta kohti Helsinkiä klo 17:00 ja perille saavumme klo 19:30.

Laivasta poistuttuasi löydät tutun bussin samalta parkkialueelta, jonne saavuimme aamulla.

 

                                                                         

 

Hintaan sisältyy;

  • bussimatkat nykyaikaisella turistibussilla
  • laivamatkat Viking Line XPRS:llä kansipaikoin
  • ostoskierroksen
  • bussi on mukana koko matkan ajan, joten esimerkiksi tuliaiset kulkevat erittäin kätevästi kotipysäkille asti suljettuihin laukkuihin/kasseihin pakattuna.

Meidän kauttamme saat myös hyttivaraukset ja ruokailut laivamatkoille.

Ulkomaan matkoilla mukana tulee olla voimassa oleva passi, tai poliisiviranomaisen myöntämä henkilöllisyystodistus. Matkoillamme noudatamme yleisiä valmismatkaehtoja sekä Tilausliikenne V-H Tuovinen Oy:n erityisehtoja. Ryhmämatkoilla ei ole peruutusturvaa esim. sairastapauksissa.