Päivämäärät ja reitti

Lähtö Paluu Reitti Hinta
16.6.2020 16.6.2020 Nokia-Tesoma-Tampere-Kaukajärvi-Kangasala-Pälkäne 45 €/hlö
23.6.2020 23.6.2020 Länkipohja-Jämsä-Kuhmoinen 50 €/hlö
30.6.2020 30.6.2020 Nokia-Tesoma-Tampere-Lempäälä-Toijala abc rammpi 45 €/hlö
Matka alkaa aamuvarhaisella Nokialta. Reitti kulkee Tampereelta Kangasalan, Hervannan tai Valkeakosken kautta Helsinkiin.

Klo 10:30 lähdemme Viking Line XPRS:llä Helsingin Katajanokalta kohti Tallinnaa. Bussi on kätevästi koko ajan mukana ja matkatavaranne saavat olla bussissa laivamatkankin ajan. Laivalla on meno- ja paluumatkalla tarjolla risteilyohjelmaa. Laivalta löydät  tax free -kaupat. Laivamatka on kansipaikoin, mutta halutessasi voit varata hytin.

Tallinnaan saavumme klo 13:00. Saunajuomat, kuohuvat, viinit ja muut virkokkeet löytyvät heti SuperAlkon kattavista valikoimista.

 

Bussin kuljetuskapasiteetista johtuen enimmäismäärä on 40 kg/henkilö. SuperAlkon jälkeen poikkeamme uuteen Nautican ostoskeskukseen. Satamassa on vielä hetki aikaa käydä esimerkiksi SadaMarketissa.

Klo 16:00 asti on aikaa tuoda ostoksia autolle, jolloin bussi siirtyy laivaukseen.Tässä vaiheessa ostokset ja muutkin matkatavarat seuraavat bussin mukana mukavasti laivaan suljettuihin kasseihin/laukkuihin pakattuna. Savukkeet ja tupakkatuotteet pitää viedä käsimatkatavaroissa henkilökohtaisesti tullin läpi.

Matkustajien olisi hyvä olla laivassa puoli tuntia ennen lähtöä. Viking Line XPRS suuntaa Tallinnasta kohti Helsinkiä klo 17:00 ja perille saavumme klo 19:30.

Laivasta poistuttuasi löydät tutun bussin samalta parkkialueelta, jonne saavuimme aamulla.

 

Matkalle lähdettävä terveenä ja otettava muut kanssamatkustajat  huomioon ja noudatettava hyviä hygieniaohjeita.

Busseissa on sekä käsienpesumahdollisuus että käsidesi asikkaiden käytössä.  

Hintaan sisältyy;

  • bussimatkat nykyaikaisella turistibussilla
  • laivamatkat Viking Line XPRS:llä kansipaikoin
  • ostoskierroksen
  • bussi on mukana koko matkan ajan, joten esimerkiksi tuliaiset kulkevat erittäin kätevästi kotipysäkille asti suljettuihin laukkuihin/kasseihin pakattuna.

Meidän kauttamme saat myös hyttivaraukset ja ruokailut laivamatkoille.

Ulkomaan matkoilla mukana tulee olla voimassa oleva passi, tai poliisiviranomaisen myöntämä henkilöllisyystodistus. Matkoillamme noudatamme yleisiä valmismatkaehtoja sekä Tilausliikenne V-H Tuovinen Oy:n erityisehtoja. Ryhmämatkoilla ei ole peruutusturvaa esim. sairastapauksissa.