Päivämäärät ja reitti

Lähtö Paluu Reitti Hinta
13.8.2019 15.8.2019 Nokia-Tesoma-Tampere-Lempäälä-Toijala 215 €/hlö 2-hh
 

1. päivä

Matka alkaa Nokialta kohti Helsinkiä, ja mukaan pääset joustavasti matkan varrelta. (Henkilökohtainen lähtöaika ja -paikka ilmoitetaan aina laskussa.)

Klo 10:30 lähdemme Viking linen XPRS laivalla Helsingin Katajanokalta kohti Tallinnaa. Bussi on kätevästi koko ajan mukana ja matkatavaranne saavat olla bussissa laivamatkankin ajan. Laivalla voit nauttia tasokkaiden ravintoloiden antimista, tutustua EckeröMarketin laajaan tuotevalikoimaan sekä tietenkin viihtyä tiuhaan vaihtuvan risteilyohjelman parissa.

Tallinnaan saavumme klo 13:00

Majoittumisen jälkeen onkin sitten aikaa tutustua esimeriksi Tallinnan Vanhan Kaupungin nähtävyyksiin, tai rentoutua hotellin allasosastolla. Nälän yllättäessä apu löytyy joko hotellin omasta ravintolasta, tai lähistön lukuisista ruokapaikoista.

 

2. päivä

Aamun voit halutessasi aloittaa virkistävällä saunahetkellä. Saunaosasto ja aamiaisbuffet ovat avoinna klo 07:00 alkaen.

Kauppakierrokselle lähdemme hotellilta klo 10.00.

Ensin ajamme Raasikuun Ade Lõngin villatehtaalle ja sen jälkeen Karnaluksin käsityötarviketukun mahtavaan tarvikemaailmaan.

Ehdit pokkeamaan myös Lauman alusvaatemyymälässä ja Jaamatorilla.

 

3. päivä

Saunaosasto ja aamiaisbuffet avoinna klo 07:00 alkaen. Huoneiden luovutuksen jälkeen klo 12:00 pakkaamme matkatavarat bussiin ja starttaamme ostoksille. Kuplivat ja muutkin juomat löydät SuPerAlkosta.

Poikkeamme ostoksilla Floran pesuaine ja kynttiläkaupassa sekä Pellavakaupassa.

Satamassa on vielä hetki aikaa käydä esimerkiksi satamatorilla tai SadaMarketissa

Bussin kuljetuskapasiteetista johtuen enimmäismäärä on 40 kg/henkilö.

Bussi siirtyy laivaukseen klo 16. ja tässä vaiheessa ostokset ja muutkin matkatavarat seuraavat bussin mukana mukavasti laivaan, suljettuihin kasseihin/laukkuihin pakattuna ja nimellä varustettuna.

Tupakkatuotteet pitää viedä käsimatkatavaroissa henkilökohtaisesti tullin läpi. Matkustajien olisi hyvä olla laivassa puoli tuntia ennen lähtöä. Viking linen XPRS lähtee Tallinnasta klo 17.00 ja saapuu Katajanokalle klo 19.30

Laivasta poistuttuasi löydät tutun bussin parkkialueelta.

 

Hintaan sisältyy/hlö

  • bussimatkat nykyaikaisella turistibussilla
  • laivamatkat Viking line XPRS kansipaikoin
  • hotelliyöt kahden hengen huoneessa Nordic Hotel Forum ****
  • buffetaamiaiset
  • saunaosaston käyttö aukioloaikoina
  • ohjelman mukaiset kohteet
  • bussi on mukana koko matkan ajan, joten esimerkiksi tuliaiset kulkevat erittäin kätevästi kotipysäkille asti

1-hh lisä 80 €

Kaikissa kohteissa ei käy luottokortti, joten muista varata sopiva määrä käteistä!

Meidän kauttamme saat myös hyttivaraukset ja ruokailut laivamatkoille. 

Ulkomaan matkoilla mukana tulee olla voimassa oleva passi, tai poliisiviranomaisen myöntämä henkilöllisyystodistus. Matkoillamme noudatamme yleisiä valmismatkaehtoja sekä Tilausliikenne V-H Tuovinen Oy:n erityisehtoja. Ryhmämatkoilla ei ole peruutusturvaa esim. sairastapauksissa.