Päivämäärät ja reitti

Lähtö Paluu Reitti Hinta
2.9.2019 5.9.2019 Nokia-Tampere 299 €/hlö 2-hh Uusi Wellton Riverside Spa Hotel

1. päivä

Henkilökohtainen lähtöaika ja -paikka ilmoitetaan aina laskussa.

Klo 10.30 lähdemme Viking linen xprs laivalla Helsingin Katajanokan terminaalista kohti Tallinnaa. Bussi on kätevästi koko ajan mukana ja matkatavaranne saavat olla bussissa laivamatkankin ajan. Laivalla voit nauttia tasokkaiden ravintoloiden antimista ja viihtyä risteilyohjelman parissa.

Tallinnaan saavumme klo 13:00, josta jatkamme kohti Pärnua (130 km). Pärnussä pidämme pienen ostostauon.

Riikaan saavumme noin klo 18:00. Majoitumme Wellton Riverside Spa hotelliin hotelliin, joka sijaitsee aivan keskustassa, ja sieltä on lyhyt matka vanhaan kaupunkiiin sekä torille.

2. päivä.

Buffet aamiainen hotellilla. Tämän jälkeen teemme kaupunkikierroksen oppaan johdolla Riikan keskustassa. Käymme myös Jurmalassa, jossa on aikaa ostoksille.

Iltapäivällä käymme suuressa Lidon hirsilinnassa, jossa voi halutessaan myös ruokailla.

3. päivä.

Aamiainen hotellilla. Päivän voi viettää haluamallaan tavalla. mm. Riikan tori on valtavan mielenkiintoinen paikka ja halukkaat bussi kuljettaa Riian Automuseoon, jossa nähtävillä upeita 20-30 lukujen automobiileja, lippu lisämaksusta

4. päivä

Buffet aamiainen hotellilla. Huoneiden luovutuksen jälkeen lähdemme kohti Tallinnaa. Poikkeamme ostoksilla Latvian rajakaupassa.Pidämme tauon Pärnussä.

Klo 16:00 bussin on aika siirtyä laivaukseen. Tässä vaiheessa ostokset ja muutkin matkatavarat seuraavat bussin mukana mukavasti laivaan suljettuihin kasseihin/laukkuihin pakattuna ja nimellä varustettuna.

Savukkeet ja tupakkatuotteet pitää viedä käsimatkatavaroissa henkilökohtaisesti tullin läpi.

Matkustajien olisi hyvä olla laivassa puoli tuntia ennen lähtöä. Viking line XPRS suuntaa Tallinnasta kohti Helsinkiä klo 17:00 ja perille saavumme klo 19:30

 

Hintaan sisältyy/hlö

  • bussimatkat nykyaikaisella turistibussilla
  • laivamatkat Viking line xprs kansipaikoin
  • hotelliyöt kahden hengen Wellton Riverside Spa Hotel  ****
  • buffet aamiaiset hotelliaamuina
  • ohjelman mukaiset opastukset ja kierrokset
  • bussi on mukana koko matkan ajan, joten esimerkiksi tuliaiset kulkevat erittäin kätevästi kotipysäkille asti

1-hh lisä 90 €

Meidän kauttamme saat myös hyttivaraukset ja ruokailut laivamatkoille.

Ulkomaan matkoilla mukana tulee olla voimassa oleva passi, tai poliisiviranomaisen myöntämä henkilöllisyystodistus. Matkoillamme noudatamme yleisiä valmismatkaehtoja sekä Tilausliikenne V-H Tuovinen Oy:n erityisehtoja. Ryhmämatkoilla ei ole peruutusturvaa esim. sairastapauksissa.