1. päivä

Matka alkaa aamulla Nokialta kohti Viipuria, ja mukaan pääset joustavasti matkan varrelta.

Pidämme tauon Kausalan Matkakeitaalla. Tästä jatkamme matkaa kohti Vaalimaata, missä hoidamme rajamuodollisuudet ja valuutanvaihdon.

Poikkeamme ostoksilla  tavaratalo Karusellissa, jonka jälkeen majoitumme hotelli Victoriaan. Tämän jälkeen on vielä mahdollisuus käydä Pellavakaupassa.

2. päivä

Aamiainen nautitaan hotellilla klo 07:30-10.00. Aamupäivällä voi käydä esim. Kauppahallissa, joka on aivan hotellia vastapäätä.

Klo 11:00 luovutamme huoneet, ja pakkaamme tavarat bussiin.

Tämän jälkeen lähdemme ostoksille Punaisenlähteentorille. Sen jälkeen käymme Talikkalan torilla. Sieltä palaamme takaisin Punaisenlähteentorille ja sitten alkaakin kotimatka.

Tullien välillä poikkeamme vielä tax free -kaupassa.

Paluumatkalla pidämme tauon Kausalan matkakeitaalla.

Hintaan sisältyy/hlö

  • bussimatkat turistibussilla
  • Viisumi, passin rekisteröintimaksu ja hoitokuluvakuutus
  • hotelliyö kahden hengen huoneessa
  • aamiainen hotellilla

1-hh lisä 40 €

 

HUOM! Venäjän matkoilla mukana tulee olla passi, joka on voimassa 6kk matkan jälkeen.

Huomioitavaa lääkkeistä: Lääkkeitä saa olla mukana vain se määrä jonka matkan aikana tarvitsee sekä lääkkeiden reseptit paperiversioina mukana.

Ulkomaan matkoilla mukana tulee olla voimassa oleva passi, tai poliisiviranomaisen myöntämä henkilöllisyystodistus. Matkoillamme noudatamme yleisiä valmismatkaehtoja sekä Tilausliikenne V-H Tuovinen Oy:n erityisehtoja. Ryhmämatkoilla ei ole peruutusturvaa esim. sairastapauksissa.