Päivämäärät ja reitti

Lähtö Paluu Reitti Hinta
7.8.2021 7.8.2021 Nokia-Tesoma-Tampere-Kangasala-Pälkäne-Lahti 85 €/hlö
HAMINA TATTOO LA 7.8.2021

Hamina Tattoo sotilasmusiikkifestivaali on täynnä mielenkiintoisia tapahtumia, jotka sijaitsevat vain kävelymatkan päässä toisistaan. Päivän aikana voit nauttia upeista ilmaiskonserteista Kesäpuistossa, Tattoo-paraatista Raatihuoneentorilla sekä Tattoo-kadun myyntikojuista ja musiikkiesityksistä.

Voit kierrellä ja ihastua linnoitusalueen vanhoihin yksityispihoihin. Tapahtumaviikko huipentuu La 7.8 marssihow-esityksiin Hamina Bastionin tapahtuma-areenalla jonka kesto noin 2h ei väliaikaa.Kaupungilla tapahtuu myös paljon muuta aina torimyynnistä taidenäyttelyihin!

Kansainvälinen Hamina Tattoo sotilasmusiikkifestivaali järjestettiin ensimmäisen kerran vuonna 1990. Aluksi sotilasmusiikkipäivien otsikolla ollut ajatus syntyi jo 1980-luvun alkupuolella matkailutoimen piirissä. Puolustusvoimien tuki tapahtuman toteuttamiseksi on ollut ensiarvoisen tärkeää.

Hamina Tattoo on vakiintunut joka toinen vuosi järjestettäväksi viikon mittaiseksi sotilasmusiikin suurtapahtumaksi. Hamina Tattoon ajankohta on nykyisin elokuun ensimmäinen viikko. Hamina Tattoon päätapahtumat, marssishow’t ovat tapahtuneet vuodesta 1998 lähtien entisöidyn ja telttakatoksella katetun Hamina Bastionin areenalla aivan kaupungin ydinkeskustassa.

Hamina Tattoon kansansuosio ja kansainvälistyminen ovat tukeneet sotilasmusiikin asemaa Suomessa. Suomalaiset sotilassoittokunnat ovat 1990-luvulta alkaen esiintyneet myös menestyksellisesti vastaavissa ulkomaisissa tapahtumissa. Marssishow-esitysten kunniavieraina ovat olleet mm. tasavallan presidentti Sauli Niinistö, tasavallan presidentti Tarja Halonen, tasavallan presidentti Martti Ahtisaari, tasavallan presidentti Mauno Koivisto, puhemies Riitta Uosukainen ja pääministeri Paavo Lipponen.

Lähdemme aamulla Tampereelta,matkalla tauko ja perillä Haminassa noin 11-12. Ennen esitystä vapaata aikaa kierrellä tapahtuma-alueella.

Kotiin lähtö noin 18

 

Hintaan  85 € sisältyy/hlö

  • bussimatkat nykyaikaisella turistibussilla
  • marssi-show lippu

Ulkomaan matkoilla mukana tulee olla voimassa oleva passi, tai poliisiviranomaisen myöntämä henkilöllisyystodistus. Matkoillamme noudatamme yleisiä valmismatkaehtoja sekä Tilausliikenne V-H Tuovinen Oy:n erityisehtoja. Ryhmämatkoilla ei ole peruutusturvaa esim. sairastapauksissa.