Retki Hämeenlinnan kesäteatteriin

9.7.2022 ”Mitä kuuluu Marja-Leena”
Hinta: 60€ / hlö sis. kuljetus ja pääsylippu


”Mitä kuuluu Marja-Leena”

Kesällä 2022 Hämeenlinnan Uudessa Kesäteatterissa nähdään upea road trip -henkinen musiikkikomedia Leevi and the Leavingsin hiteillä!

Tarinan päähenkilö tajuaa, että on koko elämänsä kaivannut nuoruuden rakastettuaan. Hän päättää etsiä Marja-Leenan käsiinsä ja niin alkaa seikkailu halki kesäisen Suomen. Etsintämatkan uskomattomat käänteet johdattavat päähenkilön tilanteisiin, joihin hän ei olisi koskaan voinut edes kuvitella joutuvansa!

Mikko Kivisen ja Otto Kanervan kirjoittaman näytelmän punaisena lankana toimivat Gösta Sundqvistin laululliset tarinat. Esityksen myös ohjaavan Kivisen ja kapellimestari Tuomas Kesälän yhteistyöstä päästiin HUKissa nauttimaan jo kesällä 2019 (Sellaista elämä on – Juha Vainion tarina).

Huippumuusikoista koostuvan livebändin säestämän esityksen rooleissa nähdään jälleen erinomaisesti laulava, loistava näyttelijäkaarti! Tarinan päähenkilöä esittää Janne Raudaskoski. Muissa rooleissa nähdään Annika Eklund, Saara Lehtonen, Ilkka Merivaara ja Jani Koskinen.

Hämeenlinnan Uusi Kesäteatteri sijaitsee upeassa miljöössä vehreässä Kaupunginpuistossa, jossa on kattava valikoima tuotteita niin kahvilassa kuin viiniterassillakin.

Esityksen kesto

noin 2 h 15 min (sis. väliajan)

Käsikirjoitus

Mikko Kivinen ja Otto Kanerva

Ohjaus

Mikko Kivinen

Musiikin sovitus ja kapellimestari

Tuomas Kesälä

Rooleissa ; Janne Raudaskoski, Annika Eklund, Saara Lehtonen, Ilkka Merivaara ja Jani Koskinen

Mukana myös live bändi!
Musiikin sovitus ja kapellimestari

Tuomas Kesälä

Lavastus    Oskari Löytönen
Puvustus    Elina Vättö
Koreografia Elina Lähde