Lahti teatteri ” Something Rotten” Jotain Mätää Musikaali

Hinta ; 105€/hlö

sisältää, kuljetuksen lounaan ja musikaalilipun
Järjettömän hauska musikaali
Teatterin näyttämölle on löydettävä hitti! Perän veljekset, Retu ja Ruune, tuskailevat teatterinsa rahahuolten kanssa. Vetonaula olisi keksittävä, sillä muuten veljekset jäävät armotta draaman kultasormena mainetta niittävän William Shakespearen varjoon. Kukkomaisen yleisön suosikin menestys ja ihailu on kerta kaikkiaan liikaa onnistumisesta haaveileville veljeksille.
Epätoivoinen Retu tukeutuu omaperäiseen ennustajaan saadakseen selville teatterimenestykseen tarvittavat ainekset. Ennustaja näkee spektaakkelimaisen tuotannon, jota kutsutaan musikaaliksi ja povaa suurta suosiota tälle uudelle tyylilajille. Perän veljekset ryhtyvät kehittämään ideaa ja samalla kaikkien aikojen ensimmäistä musikaalia, tietysti kaikilla musikaaliherkuilla!
Something Rotten! Jotain mätää! on hillitön parodia teatterin tekemisestä ja musikaalien maailmasta. Se leikittelee monilla tutuilla sävelillä ja näytelmillä. Musikaalin monitasoinen juoni sijoittuu 1590-luvun lopun Lontooseen, mutta sisältää viitteitä myös nykypäivään. Näyttävät musiikkinumerot ja hervoton komiikka takaavat viihdyttävän elämyksen.

 

Musikaalin päärooleissa ovat Mikko Pörhölä, Mikael Saari ja Tuomas Korkia-aho.