Käsityömatka 12.-14.3.2024 Tallinnaan!

Käsityömatka 12.-14.3.2024 Tallinnaan!

Käsityökohteita ja käsityön Ystävien kohtaamisia!

3 päivää
Tallinna
Oma bussi
12.03.2024
Lähtöaika / paluuaika
Matkan hinta (hlö / 2hh)
Bussin reitti satamaan
Paikkaa jäljellä
Matkan hinta sisältää
  • Kuljetus Tuovisen bussilla, laivamatkat kansipaikoin Tallinkin laivalla, majoitus Nordic Hotel Forumissa 2-hh, buffet aamiainen hotelliaamuina, Spa osaston vapaa käyttö ja ostoskierros.
Matkan hintaan ei sisälly
  • Ei sisälly ruokailuja
  • 1-hh lisämaksu 80€
Matkan lisätiedot
  • Käsityökohteita

Matka- ja reittisuunnitelma

Lähdemme Helsingin Länsiterminaalista kohti Tallinnaa mukavasti Tallinkin päivälaivalla 13.30 ja Tallinnaan saavumme 15.30 Bussi on kätevästi koko ajan mukana ja matkatavaranne saavat olla bussissa laivamatkankin ajan. Laivalla voit nauttia tasokkaiden ravintoloiden antimista, ja tutustua laivan merimarketin tuotevalikoimaan. Majoittuminen tasokkaaseen Nordic Hotel Forumiin ****.
Nordic Hotel Forumissa nautimme erinomaisen aamiaisen. Bussi hakee hotellin edestä ja vie Marja Matiisenin taidetalolle. Marja kertoo meille viimeiset uutiset käsitöiden rintamalta ja hänen viimeisestä kirjastaan. Hänellä on myynnissä kaunista kädentaitoa korteista parisängyn tilkkupeittoon ja siltä väliltä kaikkea. Marjan taidetalolta jatkamme ostoksille Floraan ja pellavakaupalle. Viimeiseksi bussi vie Karnaluksin käsityötukkuun, jonne on jätetty riittävästi ostosaikaa. Aikaa jää vielä Tallinnan keskustan kaupoissa kiertelyyn ja ruokailuun.
Huoneiden luovutus ja käynti ostoksilla Superalkossa. Voit shoppailla viela Nautican kauppakeskuksessa D-terminaalin vieressä. Palaamme Tallinkin laivalla 13.30 ja Helsingissä olemme 15.30 ja Pirkanmaalla n 19.00-19.30.

Vahvistamme matkavarauksen sähköpostilla.