Paula-musikaali Rauman teatterissa 8.2.2024

Paula-musikaali Rauman teatterissa 8.2.2024

Paula Koivuniemi on suomalaisen kevyen musiikin kuningatar. Iskelmätähti, jonka ura ulottui lähes kuudelle vuosikymmenelle. Paula! -musikaali kertoo rakastetun artistin tarinan ensimmäisestä keikasta isän keikkabändin solistina aina uran huippuvuosiin ja Leidit lavalla -kiertueeseen.

Näytelmän ovat käsikirjoittaneet Kaisa Kuikkaniemi, Esa Nieminen ja Otto Kanerva, joka on myös ohjannut esityksen. Kuikkaniemi ja Kanerva olivat myös Rauman kesäteatterissa viime kesänä ihastuttaneen Dingo-musikaalin takana. Musiikin sovituksesta on vastannut Esa Nieminen, joka toimii myös esityksiin valmistavana kapellimestarina.

Eri vuosikymmenten välillä liikkuvassa musikaalissa Paula Koivuniemen roolissa nähdään kaksi näyttelijää; Rauman teatterin Ninni Kekki sekä ensimmäistä kertaa Raumalla vieraileva Maarit Peltomaa. Muissa rooleissa nähdään vierailevat näyttelijät Jani Koskinen, Maija Pihlajaoja, Elina Ruti ja Antti Tuominen sekä Rauman teatterin näyttelijöistä Timo Julkunen, Juha Kulmala ja Raisa Sorri.

Esityksen koreografi on Osku Heiskanen. Lavastuksen on suunnittellut Porin Teatterista vieraileva Teemu Loikas. Pukusuunnittelija on Elina Vättö ja kampaukset, peruukit ja maskeeraus ovat Tuula Kupiainen-Koiviston käsialaa. Valot on suunnitellut Hannu Naamanka ja äänet Panu Raatikainen. Esityksissä kapellimestarina orkesteria johtaa Perttu Suominen.

Rooleissa

Ninni Kekki, Maarit Peltomaa, Timo Julkunen, Jani Koskinen, Juha Kulmala, Maija Pihlajaoja, Elina Rut, Raisa Sorri ja Antti Tuominen


KÄSIKIRJOITUS
Kaisa Kuikkaniemi – Esa Nieminen – Otto Kanerva

OHJAUS
Otto Kanerva

MUSIIKIN SOVITUS JA KAPELLIMESTARI
Esa Nieminen

KOREOGRAFIA
Osku Heiskanen

LAVASTUS
Teemu Loikas

PUKUSUUNNITTELU
Elina Vättö

KAMPAUKSET, PERUUKIT JA MASKEERAUS
Tuula Kupiainen-Koivisto

VALOT
Hannu Naamanka

ÄÄNET
Panu Raatikainen

KAPELLIMESTARI (esityksissä)
Perttu Suominen

MUUSIKOT
kitara – Timo Jauhiainen / Rauli Viitala / Mika Lahnajoki
basso – Seppo Kylänpää
rummut – Timo Koskinen / Timo Lilja
koskettimet – Petri Rahikkala / Petri Hatakka
kapellimestari – Perttu Suominen

 

 

1 päivää
Rauma
Oma bussi
08.02.2024
Lähtöaika / paluuaika
Matkan hinta
Bussin reitti satamaan
Paikkaa jäljellä
Matkan hinta sisältää
  • Kuljetus Tuovisen bussilla, lounas Huittisissa Härkäparilla ja musikaali-lippu.
Matkan hintaan ei sisälly
Tietoja ei ole saatavilla
Matkan lisätiedot
Tietoja ei ole saatavilla

Matka- ja reittisuunnitelma

Laskussa lähtöaika ja paikka. Menomatkalla nautimme lounaan Huittisten kohdalla Härkäpakarissa. Lounaan jälkeen suuntana Rauma ja Paula Musikaali alkaa klo 14.00. Musikaalin kesto 2 h 45 min, ja sisältää väliajan. Esityksen jälkeen lähdemme kotimatkalle. Matkalla tauko. Pirkanmaalla takaisin n klo 20.00.

Vahvistamme matkavarauksen sähköpostilla.