Tallinna Käsityömatka 29.-31.8.2023

Tallinna Käsityömatka 29.-31.8.2023

Käsityömatkalla bussi kuljettaa mukaviin ja kiinnostaviin käsityönystävien luottokohteisiin!

3 päivää
Tallinna
Oma bussi
29.08.2023
Lähtöaika / paluuaika
Matkan hinta (hlö /2hh)
Bussin reitti satamaan
Paikkaa jäljellä
Matkan hinta sisältää
  • Kuljetus Tuovinen bussilla, laivamatkat kansipaikoin Tallinkin 2 tunnin laivoilla, majoitus Nordic Hotel Forum **** aamiaisin ja vapaa kylpylänkäyttö hotelli sekä ohjelman mukaiset kohteet.
Matkan hintaan ei sisälly
  • Ruokailuja ja 1-hh lisämaksua 100 €
Matkan lisätiedot
  • Virossa palveluiden hinnat edelleen kohtuulliset!

Matka- ja reittisuunnitelma

Bussi lähtee Nokialta meidän tallilta 5.30 ja ottaa asiakkaat sovituilta pysäkeiltä matkalle mukaan. Tauko menomatkalla Tiiriön abc:llä omakustanteisesti. Tallinkin MyStar lähtee Länsiterminaali 2 klo 10.30 ja lisämaksusta tarjolla myöhäinen aamiainen hintaan 24 euroa sis.ruokajuomat. MyStarilla iso Merimarket, erilaisia ruoka-ja kahvipaikkoja. Tallinnaan saavumme 12.30 ja bussi vie ostoksille Karnaluksin käsityötukkuun, joka on käsityöntekijän taivas. Majoittuminen Nordic Hotel Forum.
Runsas buffet aamiainen hotellilla 7-10.30. Bussilla käymme Raasikun villatehtaalla tekemässä ostoksia. Sieltä löytyy hahtuvat ja huovutusvillat sekä liukuvärjätyt langat. Floran pesuaine- ja kynttilätukussa poikkeamme täyttämässä pesuaine ja kynttilävarastot kotiintuomisiksi. Pari muutakin kohdetta päivälle tulee, mutta ei kerrota kaikkea että säilyy salaisuudet.
Hyvän aamiaisen jälkeen luovutamme huoneet sovittuna kellonaikana ja suuntaamme SuperAlkoon. Ennen laivan lähtöä ehtii poiketa Nautican ostoskeskuksessa, josta kannattaa ottaa matkaevästä kotimatkalle. Tallinkin MyStar lähtee 13.30 Tallinnasta ja saapuu Helsinkiin 15.30, josta jatkamme välittömästi kotimatkalle. Paluussa lyhyt tauko.

Vahvistamme matkavarauksen sähköpostilla.