Pärnu Ostosmatka 3 pv Hotelli Pärnu

Pärnu Ostosmatka 3 pv Hotelli Pärnu

Lähde mukavalle ostosmatkalle Pärnuun!

3 päivää
Pärnu
Oma bussi
Lähtöaika / paluuaika
Matkan hinta (hlö / 2hh)
Bussin reitti satamaan
Paikkaa jäljellä
Matkan hinta sisältää
  • Kuljetus Tuovisen bussilla, laivamatkat kansipaikoin Tallinkin laivoilla, majoitus hotelli Pärnu 2-hh aamiaisin ja ostoskierros välipäivänä.
Matkan hintaan ei sisälly
  • Hintaan ei sisälly ruokailuja.
Matkan lisätiedot
  • 2. pv bussi kuljettaa ostoksille Latvian rajakauppaan ja Wendren vuodevaate- ja sisustusmyymälään.

Matka- ja reittisuunnitelma

Lähdemme Helsingin Länsiterminaalista kohti Tallinnaa 10.30 MyuStarilla. Bussi on kätevästi koko ajan mukana ja matkatavaranne saavat olla bussissa laivamatkankin ajan. Laivalla voit nauttia tasokkaiden ravintoloiden antimista, tutustua laivan merimarketin tuotevalikoimaan. Saavumme Tallinnaan 12.30 ja jatkamme välittömästi matkaa Pärnuun. Pärnu hotellilla oma kampaamo ja kauneushoitola ja näitä palveluja löytyy kaupungista useita. Hoidot kannattaa tilata itse etukäteen. Ruutlin kävelykatu kauppoineen ja ruokapaikkoineen sekä Port Arthur kauppakeskus ja Pärnukeskus lähellä.
Bussi kuljettaa ostoksille Latvian rajakauppaaan sekä Wendren vuodevaate- ja sisustusmyymälään. Voit viettää päivän myös Pärnussa.
Aamiainen hotellilla ja huoneiden luovutus ja bussilla Tallinnaan jonne jää hieman ostosaikaa. Tallinkin MyStar lähtee D-terminaalista 13.30 ja saapuu Helsinkiin 15.30. Paluussa lyhyt tauko kotimatkalla.

Vahvistamme matkavarauksen sähköpostilla.