Yritys

Matkatoimisto Tuovinen

Yrityksemme on perustettu vuonna 1995. Alkutaipaleella toimintamme perustui pääosin tilausajopalveluhin, pian toimintamme kuitenkin laajentui valmismatkapuolelle. Toimimme alkuun matkanvälittäjänä ja myöhemmin oman tuotannon myötä myös matkanjärjestäjänä.

Vuosien kuluessa ja kokemuksen karttuessa oma valmismatkatuotantomme on noussut yhä merkittävämpään asemaan yrityksemme toiminnasssa. Erikoisosaamista vaativat, alusta loppuun asti räätälöidyt valmismatkat ovat ydinosaamistamme ja kotimaan lisäksi meillä on erittäin hyvä kumppaniverkosto mm. Baltian matkailuun.

Suunnittelemme asiakkaan toiveiden mukaisia kokonaisuuksia. Avaimet käteen -periaattella toimivat ratkaisut ovat kätevin, mutta myös kustannustehokkain tapa järjestää monimutkaisiakin matkoja, koska tällöin ruokailut, vierailukohteet, pääsyliput, taukokahvit, ym. yksityiskohdat voidaan nivoa saumattomasti yhteen.

Asiakas voi nauttia reissusta, kun me kannamme vastuun järjestelyistä ja matkan onnistumisesta.

Tutustu henkilökuntaamme

01. Parhaat hotellit

Lähde Matkatoimisto Tuovisen mukana vaikka Tallinnaan, uudistettuun Nordic Hotel Forumiin ja pääset ostosten jälkeen rentoutumaan hotellin upealla Spa-osastolla.

02. Laadukkaat bussit

Nykyaikainen kalustomme soveltuu niin pitkille, kuin lyhyillekin matkoille ja matkoillasi on mukana aina luotettavat ammattikuljettajat!

03. Tasokas palvelu

Nauti reissusta, kun me kannamme vastuun järjestelyistä ja matkan onnistumisesta. Henkilökunnallamme on vahva kohdetietämys ja saat matkaltasi enemmän.