Vierailu Olkiluotoon 10.5.2023 H; 50 €/hlö

TVO tarjoaa opastetun vierailun Olkiluotoon, yhtiön esittelyn ja sähköä uraanista-tiedenaäyttelyn ja kahvit

Hintaan kuuluu lounas Olkiluodossa ja paluussa poikkeamme Fredmanin ja Kivikylän tehtaanmyymälöissä.

Olkiluodon vierailua varten tarvitsemme henkilötiedot , jotka ilmoitetaan ilmoittautumisen yhteydessä ja mukana tulee olla voimassa oleva  passi tai poliisin myöntämä henkilökortti tai ajokortti.

Pieni rengastiematka  5.6 H; 115 €/hlö

Tapaamme saaristo-oppaan Turun linnan pihalla. Aamukahvi ja suolainen pala Juhana Herttuan kahvilassa. Matka jatkuu Naantaliin. Naantalin kiertoajelu ja opastus. Naantalista jatkamme Rymättylään ja nautimme Saaristolaispöydän antimista Ravintola Pohjankulmassa. Ruokailun jälkeen seilaamme  m/s Östern lautalla Rymättylän Hangasta Nauvoon. Nauvossa tutustuminen vierasvenesatamaan sekä kiertoajelu Nauvon kirkonkylässä. Nauvosta jatkamme Paraisille ja nautimme iltapäiväkahvit. Kotimatka alkaa.

Hinta sisältää; kuljetuksen, oppaan palvelut, sisäänpääsymaksut, aamukahvit suolaisella palalla, lounaan, iltapäiväkahvit makealla palalla ja lauttamaksut.

Saariston Makumatka 27.6 H;  100 €/hlö

Tapaamme oppaan Kaarinassa. Ensin suunnataan Paraisten Lemlahteen. Sieltä löytyy yritys, joka tekee Turun saariston maukkaista omenista siideriä. Tutustumme siiderin tuotantoon ja saamme maistaa ja ostaa näitä suuren suorion saaneita juomia.Lemlahdestä siirrytään Tammiluodon viinitilalle. Isäntä esittelee paikan ja tarjoilee lounaan. Viinitilalta voi ostaa mukaan sekä mehua että viiniä. Tammiluodosta jatkamme Paraisten keskustaan, Jordkällareen, pieneen saaristo deliin, josta voi ostaa juustoja ja muita paikan erikoisuuksia. Seuraava vierailukohde on puutarha, jossa kasvatetaan marjoja, hedelmiä, yrttejä ja vihanneksia. Puutarhan hoitajat keskittyvät maaperän ja koko ekosysteemin hyvinvointiin. He haluavat tuottaa maistuvaa lähiruokaa ja tämä jatkuva prosessi on vierailijoitten nähtävänä.Iltapäiväkahvit Fredrikan tuvalla ja sitten alkaakin jo kotimatka.

Hinta sisältää; kuljetuksen, opastuksen, sisäänpääsymaksut, lounaan sekä iltapäiväkahvit

Tunnelmallinen Tammisaari 10.8 H; 95 €/hlö

Lounais-Suomen helmi, merellinen TAmmisaari tarjoaa poikkeuksellisen korkeatasoista taidetta, monivivahteista arkkitehtuuria ja kiintoisaa kaupunkikulttuuria sekä ruokanautintoja. Ennen Tammisaaren saapumista omakustanteinen kahvitauko. Ajo Raaseporin Linnalle, jossa rooliopastus. Opastuksen jälkeen alkaa tunnin kävelykierros, joka sisältää myös käynnin kirkossa.

Myöhäinen lounas GH Fyren ja lounaan jälkeen kulttuurikeskus Ekta. Kaikkien aikojen Tammisaari-näyttely ja tutustuminen Helene Schjerfbeckiin. Seuraavaksi käynti uudessa taidemuseo Chappessa. Museo tarjoaa nykytaiteen elämyksiä.

Taidemuseon jälkeen alkaa kotimatka ja pysähdymme omakustanteiselle tauolle.

Hinta sisältää; kuljetuksen, opastuksen, sisäänpääsymaksut sekä lounaan.

Ahvenanmaan matka 29.6.-1.7.2023  UUTUUS!

m/s Viking Glory lähtee Turun satamasta 8.45 kohti Maarianhaminaa ja nautimme maittavan buffet aamiaisen  laivalla ja ehdit tutustumaan laivan muuhun tarjontaan. Maarianhaminaan saavummes klo 14.10. Opas on meitä vastassa ja alkaa kolmen tunnin mielenkiintoinen opastus Maarienhaminan alueella. Ensin käymme Merimuseossa ja museolaiva Pommerissa. Majoitumme hotelli Cikadaan ja nautimme illallisen.

30.6 Aamupala hotellissa ja kokonainen päivä oppaan johdolla nähtävyyksiä katsellen ja niistä tietoja saaden. Tutustumme mm. Sundin alueeseen, Kastelholman linnoitukseen, Bomarsundiin ja käymme mysä Getassa. Lounastauko Smakbyssä. Hotellille palilemme iltapäivällä ja illallinen hotelilla.

1.7 Aamupala hotellissa. Aamupäivällä teemme vielä retken Eckerön alueella.

Viking linen m/s Grace lähtee klo 14.25 kohti Turkua. Laivalla ruokailut omakustanteisesti. Turkuun saavumme 19.50 ja jatkamme välittömästi kotimatkalle.

Hinta 389 €/hlö 2-hh sisältää;

matkatTuovisen turistibussilla, laivamatkat, meno Viking linen uudella m/s Gloryllä ja paluu m/s Gracellä, buffetaamiainen laivalla menossa, majoitus hotelli Cikada 2 yötä aamiaisin, ohjelman mukaiset opastukset ja sisäänpääsymaksut, 2 x illallinen hotellilla ja 1 x lounas Smakbyssä.

Lisämaksusta buffet päivällinen paluussa m/s Grace 41 €/hlö, varattava etukäteen