Palamusen Syysmarkkinat 4 pv. Tartto 14.-17.9.2023

Palamusen Syysmarkkinat 4 pv. Tartto 14.-17.9.2023

Syksyinen Tartto ja Palamusen Syysmarkkinat, joilla tarjolla mukavaa ohjelmaa!

4 päivää
Tartto
Oma bussi
Lähtöaika / paluuaika
Matkan hinta (hlö / 2hh)
Bussin reitti satamaan
Paikkaa jäljellä
Matkan hinta sisältää
  • Kuljetus Tuovisen bussilla, laivamatkat kansipaikoin Tallinkin laivoilla, majoitus Tartossa hotelli Dorpat aamiaisin, 15.9 kaupunkikierros ja tutustuminen oppaamme Reet Kalameesin ihastuttavaan taidenäyttelyyn, 16.9 bussi vie Palamusen Syysmarkkinoille ja markkinalippu jossa arpanumero.
  • Muista tarkistaa arpalippu, sillä pääpalkinto markkinoilla joka vuosi hyvä.
Matkan hintaan ei sisälly
  • Ruokailuja
  • 1-hh lisämaksu 90 €
Matkan lisätiedot
  • Reet Kalameesin taidenäyttelysta voi ostaa tauluja.
  • 16.9 päivän voi viettää Tartossa, jos ei halua lähteä markkinoille.

Matka- ja reittisuunnitelma

Henkilökohtainen autoonnousupaikka ja aika laskussa. Tallinkin MyStar lähtee klo 10.30 Länsiterminaalista kohti Tallinnaa. Laivamatka kansipaikoin. Laivalla iso merimarket ja useita ruoka- ja kahvipaikkoja. Tallinnaan saavutaan klo 12.30 ja jatkamme välittömästi Tarttoon. Majoittuminen Tartossa hotelli Dorpat. Hotellilla kampaamo ja kauneushoitola.
Aamiainen hotellilla. Kaupunkikierros opastettuna ja kierroksen jälkeen tutustumme oppaamme Reetin ihastuttavaan taidenäyttelyyn. Tartossa kiva käydä vaikka hotellin vieressä olevalla torilla ja katsella vanhaa kaupunkia.
Aamiainen hotellilla. Bussi kuljettaa Paunveren syysmarkkinoille. Näytteillä ja myynnissä käsityötarvikkeet, metsä-, puutarha-, ja maataloustuotteet, eläimet ja linnut, puut ja pensaat. Paljon ohjelmaa Pääsylipussa oleva arpanumero osallistuu arvontaan. Lähtö markkinoille klo 9.00 ja paluu n klo 16.00
Aamiainen hotellila. Huoneiden luovutus ja lähtö kohti Tallinnaa. Ostoksilla Tallinnassa SuperAlkossa. Bussi laivaukseen klo 15.30 Tallinkin laiva Star lähtee klo 16.30 ja Helsinkiin saavutaan klo 18.30 Kaikki tavarat kulkevat bussin kyydissä laivamatkan ajan, kun ne on suljettuihin kasseihin/laukkuihin pakattuna ja nimellä varustettuna.

Vahvistamme matkavarauksen sähköpostilla.