Talvitarjous Tallinnaan 6.-7.2.2024

Talvitarjous Tallinnaan 6.-7.2.2024

Yhteistyössä Tallinkin ja Nordic Hotel Forumin kanssa!

2 päivää
Tallinna
Oma bussi
Lähtöaika / paluuaika
Matkan hinta (hlö / 2hh)
Bussin reitti satamaan
Paikkaa jäljellä
Matkan hinta sisältää
  • Kuljetus Tuovisen bussilla, laivamatkat kansipaikoin Tallinkin laivalla, majoitus Nordic Hotel Forumissa 2-hh, buffet aamiainen, Spa osaston vapaa käyttö ja ostoskierros.
Matkan hintaan ei sisälly
  • Ei sisälly ruokailuja.
Matkan lisätiedot
  • Matka tehdään yhteistyössä laivayhtiö Tallinkin ja Nordic Hotel Forumin kanssa.

Matka- ja reittisuunnitelma

Autoonnousupaikka ja aika laskussa. Pidämme aamutauon Tiiriön abc:llä. Tallinkin MegaStar lähtee Länsiterminaalista klo 10.30. Mahdollisuus lisämaksusta ottaa hyvä ja maittava myöhäinen aamiainen joka sisältää myös ruokajuomat ja sen hinta on 25 euroa henkilö. Tallinnaan saavumme kl 12.30 ja käymme yhdessä ostoskohteessa. Majoittuminen hotelliin kl 15.00 mennessä. Hotellilla Spa osasto ja käytössä kl 22.00 saakka. Nordic Forumista lyhyt matka vanhaankaupunkiin ja Viru-keskus on tien toisella puolellla.
Hotellilla erinomainen buffet aamianen kl 7-10. Huoneiden luovutus kl 10 ja käynti tutussa ostoskohteessa. Mahdollisuus tuoda matkatavarat bussin kyytiin jos haluaaa luovuttaa huoneen vasta kl 12.00 ja tulla omatoimisesti terminaalille. Käynti Superalkossa ja tuliaiset kulkevat bussin kyydissä suljettuihin laukkuihin/kasseihin pakattuna ja nimellä varustettuna. Terminaalin vieressä iso Nautica ostoskeskus, iso ruokakauppa sekä useita vaate-ja kenkäkauppoja, urheilukauppa, Trade-house kosmetiikka tukku ja apteekki. Tallinkin Megastar lähtee kotimatkalle 13.30 ja Helsinkiin saavumme 15.30. Jatkamme välittömästi matkaa ja pidämme lyhyen tauon paluussa.

Vahvistamme matkavarauksen sähköpostilla.